semester

På fredag har jag avverkat 3 semester veckor!! Börjar jobba igen den 11 aug. Men var är sommar vädret????? Tur att man har en resa att se fram emot! Åker nästa lördag till Kroatien, känns overkligt för det har varit så långt fram hela tiden!!! Ska känna på flypplatspulsen imorgon när jag kör mamma och pappa till flyget mot norrland. Jag ska vara hemma och vara stugvakt men det vågar jag inte vara själv så jag ska hämta med mig min moster från stockholm som ska vara barnvakt på mig.......:)
Har lite smått inplanerat, klippning på fredag, Magnus Uggla i E-tuna på söndag, fotvård på onsdag och igår fixade jag ögonbrynen så jag gör mitt bästa för att renovera det som går under semestern....)
Mulet idag....ska fixa till mig och åka på turné. Fika hos en kompis och sen ut till landet! Det positiva med detta väder att jag kommit in i ett lässtim... i söndags läste jag biografin om Pelle Fosshaug, på kvällen började på  Graafs biografi och nu på morgonen har jag läst ut den. Läste väldigt länge igår och sov sen jättedåligt, kan det bero på vad jag läste i hennes bok..???? oj oj vilken bakgrund hon har!!! Om ni inte har läst den... LÄS!!!
Nu ska jag ge mig på Stig Larssons triologi tror jag eller det kanske blir en annan bok istället.. vi får se!

RSS 2.0