söndag

Så var det söndag igen! Tycker helgerna blir kortare och kortare. Känns som måndag och fredag mest hela tiden tycker jag. Men nu är det kort vecka iallafall och sen ledigt i 4 dagar! Ska bli skönt.
Jobbar heltid from imorgon så det börjar ordna upp sig för en annan!

Igår var det final i årets tv-händelse! Melodifestivalen!!!
Perrelli vann och det kändes helt och okej. Jag hade i och för sig många favoriter iår. Det brukar man inte ha så det måste varit den jämnaste tävlingen på länge! Så nu får man poppa årets låtar i bilen och blir på bra humör när man åker till jobbet.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova så jag orkar upp till jobbet. Inte mycket det fanns och skriva om men det lunkar på i sitt tempo. Har i och för sig börat engagera mig i innebandys värld igen så det blir lite att göra på kvällarna. Tycker det känns hur kul som helst och det vart en pusselbit till som föll på plats.

I´m back eller brukar de säga......:)

lördagkväll....

Så var det lördagkväll. Har ikväll varit hemma hos Carin och kollat på andra chansen! Trodde nog att Carola och Andreas skulle komma vidare men Nordman hade en bra låt och på den andra sidan trodde jag nog på Ola... men det blir spännande nästa helg!
Imorgon är det bandy! Hoppas att VSK går till SM-final.. Jösses vilken lördag det blir nästa helg då!!!!! Mycket som står på spel!
Veckan har annars bara rullat på. Har blivit engagerad i föreningslivet igen! Det känns jättekul att vara tillbaka för jag har saknat att ha ett intresse på fritiden. Har fått mycket frågor om hur jag orkar det osv med tanke på hur jag mått. Men det känns bara bra, bitarna faller på plats känns det som. Och det är skönt att få säga att man mår bra och känna att man menar det!

Nu ska jag tvätta av mig och krypa under täcket för att titta på lite tv.

ett tag sen.....

Nu har det gått ett tag igen sen jag var här sist.....men tiden bara rullar på och vet inte var den tar vägen! Mår iallafall mycket bättre och det känns skönt! Känner att jag är på väg tillbaka till den jag vill vara. Har lärt mig mycket av den här perioden .,Har långt kvar men känns ändå bra. Har tagit upp ett intresse igen.. blivit invald i en styrelse och ska jobba vidare i föreningslivet! Det är kul. Har saknat att ha ett intresse på kvällarna och nu blir det i och för sig mycket en period men jag ska ju inte göra allt  utan nu ska jag delegera och låta andra göra hästgörat!...
Men, det är positivt med föreningsarbete. Får åka till Mallis en vecka och i och för sig gå på utbildning men det blir ju lite fritid och vad gör man då??????? SOLSTOLEN!!!!!!!!!! HURRA! 26 april åker jag!!!!!!
Nu håller ögonen och gå i kors och det känns att jag tagit min sovmedicin... dags och tvätta sig och krypa under täcket och sova några timmar!
Tack och hej!

RSS 2.0