januari snart slut....

vart tog den här månaden vägen?
årets längsta månad..... men jösses en vecka kvar....

Annars händer det en del. Jobbet är hur trist som helst. Fått en del avslag på jobb, en del har dragit tillbaka de utlysta tjänsterna......AHHHAHHHAH vill bort!

Tittade på sista minuten resa idag... vill ha sol!!!

Har sovit dåligt hela veckan för det rör sig otroligt mycket i föreningslivet och jag är less på människor som inte gör det de ska eller ......ja, ska inte säga för mycket.

nu måste dammet bort och dammsugaren fram, tvätten hängas, julsaker bäras ner i källaren.... med andra ord en vanlig fredag inför en party helg.... äntligen ska det hända nåt roligt en lördag.....länge sen nu, man kan väl nästan säga att nu ska jag ha min nyårsafton......

långa dagar!

Måndag - tv-match i hallen. Tillbringade min kompdag i hallen från halv 10 till 22:30....
Tisdag- första arbetsdagen för året! 08:00 - 21:00 * trött*
Onsdag - jobb 08:00 -21:00 första timmarna gjorda på fritids... me don´t like
Torsdag - jobb 08:00 - 20:00 andra passet på fritids, var ute och frös.... me don´t like....... kvällspass med personalmöte som det mest kacklades på......

nu är jag hemma och länstidingen har jagat mig, till slut svarade jag och de vill bara grotta i saker som de inte har med och göra.

tog en lååååååång varm dusch

fastnat framför datorn

har sökt ett till jobb

borde gå och sova:)

ska gå och sova:)

fredag

Nu har jag varit hemma hela veckan och jag ska väl i sanningens namn säga att jag inte är helt frisk!

blir tokig på denna förkylning, vill inte släppa det går upp och ner och varannan dag känner man sig pigg.

imorgon blir det iallafall högskolan hela dagen och förhoppningsvis lämna in en fullsvarad hemtenta.... har några frågor kvar som jag inte riktigt får grepp om.....



med andra ord har det inte hänt så mycket även om telefonen har gått varm idag med olika innebandyfrågor så händer det inte så mycket.

lev väl

nytt år.....

så har julen firats med tradtionsenlig uppesittarkväll hos mamma och pappa. Julfrukost med julgröt som pappa kokat, väntan på kalle, julklappar och julmat. Barnen köpte tomten iår igen... de märkte inte ens att deras pappa var borta..... även om de hade gjort de så var det för en så kort stund för sen var det ju mer julklappar att öppna......
juldagen tillbringades framför tv i soffan, halvsovandes medans mamma fick feberattack och kurerade sig på övervåningen....
annadagen - så klart bandy! jag och pappa samt ca 4000 till tog oss till arenan och hejade på våra grönvita! kvällen tillbringades på bio med C. Vi såg Australia. Jösses vilken film! Hur bra som helst, bland det bästa jag sett!!!

det blev ett par lugna dagar innan det var fest i 2 dagar...... trodde jag iallafall.. vaknade på tisdagen av det inte stod helt rätt till, sov en timme till innan det var dags och åka iväg och fixa och trixa inför K:s öppna hus och party på kvällen... det blev en jättebra kväll och dag men min kropp var inte i bästa skick. nyårsafton vaknades med influensa.....inte bakis som jag trodde. prövade att göra mig i ordning, körde ut min bil till min privata mekaniker, var hem till mig men då sa kroppen ifrån ordentligt. blev ingen nyårsfest, hamnade på soffan hos mamma och pappa. tänk, det blev nytt år ändå. runt 12 slaget var det lite krigsvarning, jösses vad det smäller överallt. tänk att det är låg konjunktur..... det kan man inte tro.

blev sämre så det blev ett par dagar hos mamma och pappa innan de åkte till sthl för släktkalas. moster som fyller 75.... orkade inte följa med på det heller. trist men jag drog på mig nåt rejält.

nu är det 6 jan och meningen är att det är dags och jobba imorgon. men jag tror jag måste vara hemma hela veckan. är lite piggare men har värk och snuva kvar, hostar en del oxå....... sen ska man väl i ärlighetens namn säga att man är inte är helt tänd på att gå och jobba. 50 % högstadie och 50 % fritidshem.... jag har sökt en del nya jobb nu under jullovet men jag hade inte räknat med att däcka totalt i förkylning så jag ligger lite efter mitt jobbsökar schema........ men nytt jobb ska jag ha!

nu ska jag iallafall ta mig ut en sväng, mat väntas hos föräldrarna!

RSS 2.0