solen ska skina...

hela helgen säger de....
då blir det nog en tur till stugan i morgon efter en tur på stan och till frissan......

äntligen fredag

ojojoj vad en vecka kan kännas lång. Men den har gått fort men ändå känns förra helgen väldigt långt borta....

börjar få ont i halsen, värk i benen osv känner mig rätt vissen faktiskt. Lite väl yr och trött för att vara helt okej

Nu ska jag till c och äta och kolla film

har varit med mamma och pappa och fyllt förråden......:) är lite väl pank den här månaden.....

vet inte vad jag skriva om egentligen så det blir väl några rader iallafall...

Fick kommentar om att jag inte skrivit mer om vad som hände i lördags.
Vet inte vad jag ska skriva, vet inte vilka som läser det  här....
Men det finns intet mycket och skriva heller för den delen heller!!

Onsdagen snart avklarad. Lönedag. Ska till och göra räkningar.... aldrig kul men nödvändigt Blir nog en tung månad tror jag så här när jag bara gjort en översikt.....trist men sant.

har suttit och drömt mig bort på swansons.com... vill verkligen åka till  USA. NY lockar mig mycket och det finns ju kombinationsresor med  storstad och kryssning.... men det är lite dyret men nån gång ska jag iväg!!!!!

ny vecka....

så var det ny vecka igen!
Tiden går så fort så fort.
Lördag - sthl träffade A för första gången.....
Lördag - Å med tjejerna - mycket trevligt och lite flirtande....:)
Söndag -upp och hoppa! Syrran och lilleman + C kom och det blev picnic på baksidan. Em var fotbollsderby och det var segt
Måndag - trött men kändes okej att gå till jobbet men jösses vad jag blir trött på kackel och veliga människor! Kvällen var det möten, möten ,möten!  Emellan hann jag iallafall åka och köpa kort till vatten aerobics som börjar nästa vecka. C ska gå och ev så kommer H med oxå!
Idag är det tisdag och dagen har tillbringats utomhus med en sjua. Jösses vad jag blev trött efter en fm ut.Fixade lite på jobbet och hann irretera mig på vissa kollegor. Åkte på möte, ett möte blev inställt, skrev anställningsavtal med en säljare:)
Gick igenom mailboxen, åkte till Maxi för att kolla en blomma mamma ville jag skulle titta på för hon trodde jag skulle gilla den, väl hemma började jag laga mat sen ringde telefonen och det blev ett långt samtal med en kär gammal vän!!!

Har tagit en låååååååååång varm dusch och hoppa jag ska sova bättre i natt! Har även tagit en medicintablett och för hoppningsvis så  hjälper den.

nu ska jag läsa lite ur Läckbergs - tyskungen! Mkt bra bok!

fredag.....

tog inte ledigt idag
jobbade och var hur trött som helst hela dagen
har varit på en del möten för innebandy men hann även med en fika...
skjutsade E till skolan imorse. Tänk va de tycker skolan är rolig när det går i ettan! Hoppas det håller i sig länge!
har varit och sovit en stund i solariet... unnade mig själv det!
nu är jag hemma, har satt i gång en tvättmaskin och ska bädda rent snart.
ska stänga av alla telefoner och krypa ner under täcket och se på ARN. Den är så himla bra. del 2 har ju premiär idag... ska försöka se den nästa vecka.
ska försöka komma i säng tidigt ikväll så jag är på min allra bästa sida imorgon. tåget går 10 och det blir en heldag i sthl. på kvällen är det ev skaldjur/kräftor med C och F.  C ville att jag skulle med på grill ikväll hos ett par kompisar men jag ville bara vara själv så jag hoppade det. vi  får se hur jag gör imorgon...

aaahhhhaaahhah!

Just nu är det inte skoj och heta Anna.... är rätt less på allt som är runt mig nu....
har ont i benen, sover dåligt och tycker allt är pest.
har gråtit ut idag och då kändes det lättare men stackars H blev nog fundersam! men skönt att hon lyssnade!
ikväll har jag bara varit hemma och jobbat bort en del skrivjobb

har beställt väckning av syrran imorgon kl 7 så jag kommer i tid för att skjutsa guddottern till skolan....funderar nästan på att ta ledigt imorgon.....ledigt och ledigt det innebär att jag skulle jobba bort innebandy......

AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag....

så var första arbetsveckan avklarad.....var i och för sig ledig igår men då gick hela dagen åt till innebandy....:)

Kvällen var tillsammans med kollegor! Vi åt gott och drack gott och som vanligt var jag kvar till sist.....:) Så idag är det skönt och bara ta det lugnt.... men det är fest i kväll igen men det blir nog lite lugnare för hela familjen ska iväg på 45 års fest ( en som fyller 20 och den andra 25) Det är pappas barndomskompis barn som fyller men det ska bli trevligt! Jag åker förmodligen med till stugan efteråt för att vila och sova. Imorgon är det ju firande av mamma som fyller på måndag. Det blir en lugn födelsedag  för vi ska spara inför nästa år när mamma fyller jämt. Pappa fyller i år och då har  vi bestämt att v ska åka utomlands hela familjen nästa år! Det ska blir trevligt, jag har gett ett krav.....en solstol!

Vad kan man annars säga... veckan har lunkat på. Verkligheten kommer över en fort. Känns som om semester är ett minne blott och hände för jätte längesen! Vissa saker förändras inte men det känns skönt och ha en liten plan med mitt jobb. Råkade nog försäga mig lite igår till en del kollegor så jag hoppas jag inte gjorde nåt dumt igår.....:) men men huvudsaken är att jag har en plan! Planen kan gå lite olika vägar jag kommer att informera hur det går vartefter pusselbitarna faller på plats.

Nu ska jag kolla tågtider till sthl.....

nöjd...

har röjt en hel del här hemma...
bäddat rent, diskat och nu är det bara dammning och golven kvar men det får jag ta en annan dag....
Har precis duschat och känner mig så nöjd att jag äntligen gjorde ett ryck, finns kvar och göra men det känns lite mer framkomligt iallafall.....
har även hunnit med ett långt samtal ikväll men det manliga könet.... ser ut som det blir dejt i sthl den 23 aug....vi får se. Tar en dag i taget.

Men idag känns det bra att vara jag!

första arbetsdagen....

så var den avklarad! Den dagen som jag har lite ångest och stressymptom för..... arbeta igen!
Det var som vanligt, kackel, kackel och åter kackel.... jag smet i och för sig en stund och hämtade min systerdotter. Hon var med mig ett stund på jobbet, hennes kommentar när vi åkte var "Gu vad de pratar"......
Vi skulle på stan och köpa skolväska åt lilla damen... hon börjar ju år 1 på måndag. Tänk vad tiden går fort! Nu kanske tiden går fort till nästa semester eller minsemester eller vad som helst. Ska iallafall boka en mini helg med 2 barndomskamrater inom kort, tror det blir i sept. Alltid nåt att se fram emot!

Sitter här i myskläder, dagens outfit åkte av fort nu ikväll när jag kom hem......ska väl göra ett ryck här  hemma och kanske laga lite mat oxå....vara lite social per telefon ska jag vara oxå......men vi får väl se, känns som om man kommer och somna tidigt ikväll.

Vad har annars hänt....
inte mycket i mitt liv men  lite sorgligt när jag kollade nyheterna om att Agnete Börjefors hade dött... ytterligare en som "jämt" varit tv som dött.... man kanske är äldre än man tror.....måste kanske börja agera efter vad det står för ålder i passet.....men det låter tråkigt. Tycker jag samlat många vuxenpoäng under mina 36 år i livet men de där siffrorna jag just skrev känns overkliga... jag har nog mentalt stannat på 25 eller nåt.....:)

Dags och vara lite nyttig!

slut på semestern!

Så var man tillbaka till verkligheten.
Har bott i stan i sen i torsdags och försöker aclimatisera mig till stadsliv!
Har tillbringat nästan all tid på landet. Har läst ut triologin av Stig Larsson. Vilka bra böcker!! ojoj. Hoppas de kan komma överens om manus nu så det blir en fjärde.
Börjar jobba i morgon! Sitter här med färg i håret så jag ska bli lite mer respektabel.
Helgen har gått åt till innebandy hela tiden. Så idag känner jag mig trött och grinig och vill inte vara bland folk.
Kroatienresan var hur skön som helst! Sola, bada, drinkar och god mat! dåligt väder en dag men det gjorde ingenting.
Nu längtar man till nästa resa!!!! Hoppas det blir en snart!!!

Ska försöka bli bättre på det är igen men känner just nu inte för att skriva mer!

RSS 2.0